Consortium on Individual Development

Nieuws

Consortium on Individual Development gaat door

Op 12 december 2016 heeft de Minister van OCW ons met genoegen kunnen mededelen dat zij ook voor de periode 2018-2023 het Consortium on Individual Development (CID) wil financieren.

Jongetje met spaarpot

Eerder vorig jaar vond er een tussenevaluatie plaats voor alle Zwaartekrachtprojecten van de ronde 2012. Alle consortia deden een zelfevaluatie en gaven een presentatie en interview voor de evaluatiecommissie die door NWO was ingesteld. Deze evaluatiecommissie vormde een advies dat voorgelegd is aan het Algemeen Bestuur van NWO. Zij brachten vervolgens advies uit aan de Minister.

De commissie stelde vast dat CID goed op weg is om de vastgelegde doelen binnen de Zwaartekrachtfinanciering te behalen. Daarom was zowel de commissie als de Minister van mening dat het consortium ook de volgende vijf jaar gefinancierd moet worden.

Meer informatie via Jacobine Buizer-Voskamp.