Consortium on Individual Development

Agenda

12 May 2017

Save the date: Afscheidssymposium Frank Verhulst

Op vrijdag 12Farewell symposium Frank Verhulst mei 2017 vieren we de indrukwekkende carrière van Prof. Frank Verhulst als hoofd van de afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie/psychologie van het Erasmus MC, Rotterdam.

Naast de tientallen jaren als toegewijd clinicus, heeft Frank Verhulst vooral door zijn baanbrekende wetenschappelijke onderzoek in de kinder- en jeugdpsychiatrie invloed gehad op het leven van vele kinderen en jongeren. Zowel in ons land als daarbuiten staat hij bekend om zijn grote en langlopende epidemiologische studies met veel nieuwe inzichten in de normale en abnormale ontwikkeling van kinderen.

Gerenommeerde internationale en nationale sprekers brengen op deze dag een eerbetoon aan het onderzoek in de kinder- en jeugdpsychiatrie, met het focus op de kansen voor de toekomst. Tijdens dit symposium zal Frank Verhulst zijn afscheidsrede geven.